fredag 4. april 2014

Boken er ute


Da er boken ute i de fleste bokhandlere. Og de som har forhåndsbestilt skal ha fått den i posten.
Og neste opplag går i trykken allerede!

Stor takk til alle som har bidratt!


Så får vi håpe de står til forventningene:)


Den kan fremdeles bestilles.
Send kodeord til "SMÅROLLINGER" til 2030, da får du bokenportofritt tilsendt når den er på lager.  Pris kr 349,-

Eli og Mette.

25 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye! Jeg skal hente boken min på Posten i dag. Bare synd eksamener går foran strikking for tiden, ellers skulle jeg gått i gang med strikkingen :)

  SvarSlett
 2. Gratulerer med flott bok! Jeg har forhåndsbestilt den for lenge siden, men har ikke fått den ennå.. Min mor bestilte etter meg, men fikk den i posten i går. Er det noen måte å sjekke om det er noe som har gått galt med bestillingen?

  SvarSlett
 3. Would love this! Is there an English version? X

  SvarSlett
  Svar
  1. Hi, Nell! There is no english version yet, but we are working very hard to make an english version a reality.

   Regards, Eli.

   Slett
 4. Gratulere med boken, ser flott ut! God helg til dere og Happy Knitting!

  SvarSlett
 5. Til Hilde. Fikk du en bekreftelse på tlf? Tror du skulle fått det. Alle som har forhåndsbestilt har fått den nå vil jeg tro.
  Ta kontakt på hobby@gyldendalforlag.no så får du nok hjlep.
  mvh Eli

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Jeg fikk bekreftelse på telefonen ja. Det er derfor jeg synes det er så rart at den ikke er kommet. Gleder meg sånn vet du ;)
   Om den ikke kommer i dag sender jeg gyldendal en mail!
   Hilde

   Slett
 6. Dere andre: tusen takk for gode tilbakemeldinger:)

  SvarSlett
 7. Jeg fikk boka i posten i går og den svarte virkelig til forventningene! Det er så mange prosjekter jeg har lyst til å komme i gang med, så nå må jeg finne en garnbutikk:) Takk!

  SvarSlett
 8. Så gøy det må være å realisere en sånn drøm! Lykke til videre:-)

  SvarSlett
 9. Jeg har ikke fått boken. Håper virkelig at den er på vei, for jeg gleder meg til å strikke i påsken :)

  SvarSlett
 10. Ja det er virkelig en vakker drøm:)

  Takk så godt å høre, Kirsti.

  SvarSlett
 11. Jeg har fått boka og den er HELT fantastisk, gleder meg til å strikke noe derifra :D
  Flott jobba :D

  SvarSlett
 12. Jeg har fått boka og er allerede i gang med posebukse uten ben. Er litt usikker på om knappene skal sys fast på selene eller om de bare er til pynt..kanskje dumt spørsmål, men det står ikke i oppskriften..og skal det bare være 2 knapphull i linningens forkant?
  Håper på raskt svar:)

  SvarSlett
 13. Hei Vigdis.
  Knappene sys fast på selene ja. To knapper på hver side, altså 4 knapper i linningen i fremkant. (ikke bak) Ingen pynteknapper altså. Var svar på spørsmålet ditt? Spør gjerne igjen:)
  Eli

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei igjen! Etter å ha tenkt litt, og brettet linningen dobbelt kom jeg frem til det samme! Men tusen takk for raskt svar! :)

   Slett
 14. Hei!
  Vigdis her igjen..lurer bare på om buksa skal være 20(26)cm glattstrikk før du deler til ben, eller om det er hele arbeidet som skal være denne lengden?

  Mvh Vigdis

  SvarSlett
 15. Vigdis: Det er hele arbeidet. Altså fra og med hele linningen.
  Bare spør igjen om det er noe du lurer på, men gjerne på det nyeste innlegget på bloggen. Ellers kan jeg gjerne overse kommentaren din:)
  Eli

  SvarSlett
 16. Hei! Gratulerer med kjempefin ny bok! Den er allerede en favoritt! :) jeg strikker Rumperen i str 9-12 mnd, men jeg får ikke økningene på for og bakstykket il å stemme helt, spesielt framstykket hvor du legger opp masker i partall og øker i partall, men skal ende med oddetall (53m). Jeg bare jukser det til slik at jeg får riktig maskeantall, men jeg lurer bare på hva det er jeg misforstår?

  SvarSlett
 17. Hmm... vi har funnet flere feil Strikkeguri. Jeg skal sette meg ned å sjekke om dette er enda en. takk for tipset. Bare sørg for at slutt talltet stemmer, det er det viktigste men fy til meg.... det skulle ha stemt!
  Eli

  SvarSlett
 18. Gleder meg til denne dukker opp i postkassen! :-)

  SvarSlett
 19. Denne boka har jeg gledet meg til lenge ! Kjempefine bilder og oppskrifter. Skal strikke masse masse herfra bare jeg får tid ... 8 unger tar jo litt tid tross alt . Lurer på om dere har planer om flere utgivelser ? Har sett flere flotte plagg i bloggen som jeg ikke fant i boken

  SvarSlett
 20. Hei! Noen som kan hjelpe? Strikker nå "Bleiebukse med knapp", men får ikke oppskrifta til å stemme. Når arb måler 17 cm har jeg 14masker, men så skal man øke 4 masker per pinne fire ganger, i tillegg til 2 masker på annenhver pinne to ganger, og så skal dette ende som 26 masker? Det er jo 26 m allerede etter tre pinner. Er det sluttantallet som er oppført feil, eller skal det faktisk ende som 26 og beskrivelsen er feil? Håper på kjapt svar :) Termin om noen dager!

  SvarSlett
 21. Dette lurer jeg også på? Hva er feil med oppskriften på 'bleiebukse med knapp'?

  SvarSlett
 22. Dette lurer jeg også på? Hva er feil med oppskriften på 'bleiebukse med knapp'?

  SvarSlett