lørdag 28. januar 2012

Mariusgensere

Blå i bunn er bedre!
De blir ikke møkkete etter "no time"Min er strikket i Sisu, det var en GRUSOM jobb, aldri mer!
Nesten 350 masker.   Den er veldig lang. Helt nedpå midten av låret. veldig deilig!
Jeg bruker den når jeg trener på ski også faktisk, fordi den er så tynn.
                         Denne har jeg vist før, men den tåler en omgang til,  den er jo sååå kul.
                                                                             Eli


7 kommentarer:

 1. Så flotte Mariusgensere!!! Og den sekken var bare helt supeeskjønn!! Er den strikket i ett holdbart garn eller er den foret med noe?

  SvarSlett
 2. Mariusgenser er bare så fint. Jeg har strikket noen i voksen str - og jeg bruker da 3-trådsgarn fra Rauma. Litt hardt garn, men etter en runde med milo skyllemiddel er det perfekt. Et garn som virkelig holder fasongen.
  Om du synes 3 trådsgarnet er for tykt, er finull et godt alternativ. Har strikka mye i alpakka, og superwash, men har enda tilgode og se et slikt plagg holde seg fint over tid .....
  Ha ei fin helg

  SvarSlett
 3. Silje: Ja den er foret med ett ganske stivt stoff og jeg har også kilppet til ett sitteunderlag og lagt i ryggen og i bunnen for at den skal holde fasongen. Den er strikket i vanlig ullgarn, ettersom jeg husker. Eli

  SvarSlett
 4. Sidsel: Finullgarn er for stivt for min smak! Ungene vil ikke gå med det og så er det så stress å vaske det for hånd, men jeg er enig i at det holder seg pent...ingen over ingen ved siden, utenom Alpakka kanskje?
  Eli

  SvarSlett
 5. jeg putter finull i vaskemaskinen (på ullprogram) og det funker fint. Hva slags alpakkagarn bruker du - og er du fornøyd med fasong og slikt i vask? alpakka skal jo IKKE i vaskemaskinen .... (etter som jeg har forstått)

  SvarSlett
 6. Joda jeg putter det i vaskemaskinen, det går helt fint. Sandesgarn sitt alpakka bruker jeg. Den runde salen på Marius-genseren du hadde på bloggen din var kjempefin! Du tar finull i maskinen, greit å vite.

  SvarSlett
 7. Når legger du ut den røde versjonen av Marius:)

  SvarSlett